آموزش شیرینی گل مینا + فیلم طرز تهیه راحت درست کردن شیرینی گل مینا

آموزش شیرینی گل مینا + فیلم

طرز تهیه راحت درست کردن شیرینی گل مینا

رصد امروز ، زمان زیادی تا شروع سال نو نمانده است. با نزدیک شدن به سال نو بسیاری از افراد تمایل دارند که خودشان شیرینی های عید را درست کنند. که با شیوع کرونا این تمایل بیشتر نیز شده است.

در این مطلب ما قصد آموزش درست کردن شیرینی گل مینا را داریم . شیرینی گل مینا یکی از شیرینی های بسیار راحت و خوشمزه با بافتی ترد و نرم است که برای ایام نوروز بسیار مناسب است.

مواد لازم

  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۴۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
  • آرد ۱۶۰ گرم
  • پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
  • رنگ خوراکی

شیرینی گل مینا

برای مشاهده تمامی دستورات ساده و سریع پخت شیرینی و کیک و نان اینجا را کلیک کنید.

اما در برخی از دستورهای شیرینی گل مینا از پودر کاسترد استفاده می کنند.  که دستور آن به شرح زیر است.

  • کره ۲۰۰ گرم
    پودر قند ۱۰۰ گرم
    وانیل نصف ق چ
    رنده پوست لیموترش ۱ ق چ
    پودر هل ۱ق چ
    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    پود کاستارد ۴ ق غ پر
    آرد سفید ۳۰۰ گرم
    بکینگ پودر نصف ق چ
    نشاسته ذرت ۱ ق غ

کره به دمای محیط رسیده رو با پودر قند ۵دقیقه با همزن برقی هم زدم حالا وانیل و رنده پوست لیموترش(بجای این دوتا میتونید ۱ق چ پودر هل بزنید)
اضافه کردم بازم همزدم تا کمی پف کرد بعد ۱دونه زرده تخم مرغ هم اضافه کرده بازم هم زدم.

در این مرحله پودرکاستارد اضافه شد بازم هم زدم در حدی که مخلوط بشه .در اخرین مرحله نشاسته ذرت +آرد سفید قنادی+نصف ق چ بکینگ پودر که از قبل الک کرده بودم به موادم اضافه کردم با نوک انگشتام خمیر رو مخلوط کردم زیاد ورز ندین که به روغن بیفته .
فر رو با دمای ۱۸۰درجه روشن کردم.

سطح کار رو آردپاشی کردم خمیر رو باز کردم با وردنه پهن کردم با قالب گل مینا قالب زدم.
داخل سینی فر کاغذروغنی قرار دادم شیرینی رو داخلش چیدم و در فر به مدت ۱۰دقیقه قرار دادم تا بپزه.
.

نکات: 

میتونید خمیر رو قبل از اینکه با وردنه باز کنید چندقسمت کنید به یکیش نصف ق غ پودرکاکائو بزنید به یکیش دوقطره رنگ مایع خوراکی و یکیشو ساده بزارین بعد پهن کنید و قالب بزنید‌.

روی شیرینی ها میتونید مروارید نسوز خوراکی بزارین من نداشتم از خود خمیر کوچولو قالب زدم وسط شیرینی قرار دادم.

دمای فرها متفاوته شاید با ۱۸۰بعضی فرها شیرینی بسوزه پس این قسمتش به خودتون برمیگرده.

ممکنه آردزیاد باشه(چون آردها رطوبتشون فرق داره) پس آرد رو طی چند مرحله اضافه کنید تا حدی که خمیر زیاد به دست نچسبه آرد بزنید.

اگر خمیر کمی چسبناک بود نیم ساعت بزارینش یخچال بعد قالب بزنید. قالب گل مینا رو در سایزهای مختلف لوازم قنادیا دارن.

هر بار که قالب میزنید قالب رو در کاسه آردی که کنار دستتون گذاشتین فرو ببرید آردشو بتکونید بعد دوباره قالب بزنید.

برای مشاهده تمامی دستورات ساده و سریع پخت شیرینی و کیک و نان اینجا را کلیک کنید.

نظر دهید :

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید