آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری + فیلم طرز تهیه درست کردن شیرینی نارگیلی بازاری

آموزش طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری + فیلم

طرز تهیه درست کردن شیرینی نارگیلی بازاری

رصد امروز ، یکی از شیرینی هایی که برای عید بسیار مناسب است و طرفداران بسیاری هم دارد ، شیرینی نارگیلی است. این شیرینی لطیف و بسیار خوشمزه ، طرز تهیه راحتی هم دارد.

اگر شیرینی نارگیلی نرم دوست دارید که ترد و تازه در دهان آب شود این دستور آشپزی را دنبال کنید. ما در این مطلب برای شما دو طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی و شیرینی نارگیلی به سبک قنادی را برای شما گفته ایم و سعی کردیم تمام نکاتی که باعث می شود یک شیرینی ترد تر و بهتری داشته باشید را بگوییم.

مواد لازم

  • پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۸۰ گرم
  • روغن مایع ۷۰ میلی لیتر
  • سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم
  • وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
  • آب لیمو یک قاشق چایخوری

همه مواد هم دمای محیط باشند.

شیرینی نارگیلی بازاری

برای مشاهده تمامی دستورات ساده و سریع پخت شیرینی و کیک و نان اینجا را کلیک کنید.

در ابتدا باید بگم که یکی از چالش های این شیرینی داغ زدن آن است. مدت زمان داغ زدن در دستورای مختلف متفاوت است . دربرخی از دستورها  لازم است مرحله داغ زدن به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه ادامه داشته باشد تا جایی که از مواد شیرینی تان بخار بلند شود اما به جوش نیاید.

اما نکته ایی که باید به آن توجه کنید این است که داغ زدن مواد رو روی حرارت کم تا جایی ادامه میدهید که دانه های شکر بین انگشتان لمس نشود و کاملا ذوب شده باشد، بعد مابقی سفیده تخم مرغ و روغن رو می ریزید و وارد مرحله دوم داغ زدن می شوید.

اگر مایع شیرینی خیلی سفت بود به آن نصف سفیده تخم مرغ دیگر اضافه نمایید و مخلوط کنید. ولی اگر شل و آبکی بود میتوانید یک قاشق غذا خوری پودر آرد برنج به آن اضافه نمایید.

-به جای ماسوره میتوانید فرآیند چیدن شیرینی در سینی فر را با دست انجام دهید. تنها لازم است دست خود را کمی چرب نمایید و گردی شیرینی را کف دست خودتان تنظیم کرده و در سینی قرار دهید. برای اینکار از قاشق یا اسکوپ ساز هم میتوانید کمک بگیرید.

 -در حین پختن شیرینی درب فر را باز نکنید؛ زیرا پف شیرینی از بین خواهد رفت.

-برای تزیین شیرینی نارگیلی میتوان از پودر پسته یا خلال پسته استفاده کرد. ولی حتما آن را قبل از پخت کمی به شیرینی فشار دهید که به شیرینی بچسبد.

 -برای تهیه شیرینی نارگیلی زعفرانی یا شیرینی نارگیلی کاکائویی تنها کافیست به میزان لازم زعفران دم کرده یا پودر کاکائو در خمیر شیرینی بریزید و خوب مخلوط نمایید.

 -روی شیرینی نارگیلی باید ترد و داخل آن نرم باشد. ترک های روی شیرینی نباید خیلی عمیق باشند.

 -بعد از خارج کردن شیرینی از فر به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد از سینی جدا کنید.

-اگر شیرینی ها به کاغذ روغنی چسبیده اند تنها کافیست پارچه ای مرطوب را از پشت کاغذ روغنی به زیر شیرینی بکشید تا کاغذ کمی مرطوب گردد و شیرینی به راحتی جدا شود.

-پختن شیرینی نارگیلی کمی سخت است و نیاز به تجربه و مهارت بالایی دارد پس اگر دچار اشکالاتی شدید نگران نباشید؛ با تمرین حرفه ای خواهید شد.

– شیرینی نارگیلی مراحل حساسی دارد پس تغییری در روش یا میزان مواد ایجاد نفرمایید.

-برای نگهداری شیرینی، از ظروف در بسته استفاده کنید تا نرم بمانند. چون این نوع شیرینی زود خشک و سفت می شود.

– برای داشتن شیرینی نارگیلی شکلاتی میتوانید مقداری شکلات تخته ای را آب کنید و کف شیرینی ها را در آن فرو کنید. سپس بگذارید در یخچال یا در دمای اتاق شکلات خودش را بگیرد.

– شیرینی نارگیلی تا ۲-۳ روز میتونید در ظرف دردار نگهدارید. حتما در ظرف دردار نگهدارید چون زود خشک میشه.

برای مشاهده تمامی دستورات ساده و سریع پخت شیرینی و کیک و نان اینجا را کلیک کنید.

نظر دهید :

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید