آموزش پخت شیرینی نخودچی بدون فر + فیلم طرز تهیه درست کردن شیرینی نخودچی با فر و بدون فر

آموزش پخت شیرینی نخودچی بدون فر + فیلم

طرز تهیه درست کردن شیرینی نخودچی با فر و بدون فر

رصد امروز ، شیرینی نخودچی جزو جدا نشدنی شیرینی های نوروزی است. شیرینی بسیار ترد و خوشمزه که ازشیرینی های سنتی کشورمان است.

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار آسان است. و از آن دست شیرینی هایی است که هم در فر و هم بدون فر می توان آن را پخت.

مواد لازم:

  • آرد نخودچی:۲ پیمانه
  • آرد برنج:۶ ق غ
  • کره تصفیه شده: نصف پیمانه
  • پودر قند: ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده: نصف ق چ
  • هل ساییده شده: نصف ق چ
  • پودر پسته: برای تزیین

برای مشاهده تمامی دستورات ساده و سریع پخت شیرینی و کیک و نان اینجا را کلیک کنید.

اگر فر ندارید برای درست کردن تمامی کیک ها یا شیرینی ها و یا کوکی ها میتوانید به روش زیر فر دستساز خانگی درست کنید.

  • یک قابلمه بزرگ تر با در (بهترین انتخاب قابلمه رویی است.)
  • یک قالب، ماهیتابه یا قابلمه کوچکتر بدون در
  • یک پایه فلزی (در ادامه بیشتر توضیح می دهم)
  • دمی به اندازه درِ قابلمه بزرگتر

توجه کنید که قابلمه ها و پایه حتما کاملاً تمیز باشند که موقع داغ شدن، دود نکند.

۱-قابلمه بزرگتر را روی گاز قرار دهید و داخل آن یک آبکش فلزی یا یک حلقه فلزی یا قالب های کوچک کیک یزدی یا کوکی قرار دهید.

۲- حرارت گاز را یک الی دو دقیقه زیاد کنید تا قابلمه گرم شود. بعد حرارت را خیلی کم کنید در قابلمه را بگذارید تا ۱۰ دقیقه با حرارت کم داغ شود. مثل فر که از قبل باید ۱۰ دقیقه زودتر روشن شود.

۳- کیک و غذا را در قالب یا قابلمه کوچکتر قرار دهید. با احتیاط چون قابلمه برزگ داغ است، قالب را روی پایه قرار دهید.

۴- روی در قابلمه بزرگمی بگذارید و در قابلمه را محکم ببندید.

۵- با توجه به زمان پخت کیک و غذاتون در قابلمه را باز نکنید تا کامل بپزد. برای مثال اگر کیکتون بعد از ۴۵ دقیقه می‌پزد تا ۴۰ دقیقه اول در قابلمه را اصلاً باز نکنید.

توجه داشته باشید که شعله گاز نباید خیلی هم سوزنی و کم باشه در حد دم گذاشتن برنج یک درجه بالاتر باید باشد.

شیرینی نخودچی بدون فر

 شیرینی نخودچی بدون فر
شیرینی نخودچی بدون فر

نکات کلیدی و فوت و فن‌های یک شیرینی نخودچی  عالی

در صورت تمایل میتوانید به اندازه نصف قاشق غذا خوری هل به خمیر شیرینی اضافه کنید.

آرد برنج کمک می کند تا شیرینی شما ترد تر شود.به همین دلیل میتوانید صد گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید.

این شیرینی را میتوانید با زعفران یا پودر پسته و یا بادام و همچنین کنجد و دانه های سیاه دانه تزیین کنید.

در شیرینی نخودچی میتوانیدکره را جایگزین روغن جامد کنید .

به دلیل سفت نبودن خمیر این شیرینی معمولا قالب زدن آن کمی مشکل دارد بنابراین باید با توجه به نوع آرد مقدار آن را کم و زیاد کنید.

خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند پخت بهتری پیدا می کند.

 

شیرینی نخودچی بدون فر

 

نظر دهید :

لطفاً دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید